НАЧАЛО ЗА НАС ПРОДУКТИ И УСЛУГИ КОНТАКТИ
НАЧАЛО НАЧАЛО

НАЧАЛО

ЗА НАС

ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

КОНТАКТИ

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Share on FacebookShare on TwitterShare via e-mailPrint

МЕГАДЕН EООД,  

ул. “Прохлада” № 1, Пловдив

Тел./факс: 032 26 80 99;

Моб.:+359 878784887

E-mail: info@megaden-bg.com

Ние сме компактен екип от професионалисти, с нестандартно мислене и подход, готови да предложим иновативни и ефикасни технологични решения на всеки. В съвременния забързан и изпълнен с предизвикателства свят, е достатъчно да откриете надежден и доверен партньор, в който да сте сигурни като знаете, че нещата просто работят. Точно това ще ви предложим ние - ефективност там, където другите обикновено се провалят ... на ръба на невъзможното!

Основната задача на доставчика е бързо да се адаптира към нуждите и изискванията на клиента, а не да спъва работния процес с некомпетентността и недостатъците си. Веднъж коментирани и договорени, професионалните ни отношения следват своят естествен път нагоре, тъй като ние винаги се стремим те взаимно да се обогатяват и вие да печелите от това. Нещо повече, идеята е не само да получите това, което можем да произведем за вас, а и да разработим правилните насоки как да го използвате и интегрирате във вашата работна среда и съобразено с вашите технологични особености. За това ние изключително много държим на първостепенната важност, която заемат непрекъсната връзка и безупречната комуникация.

Всички добре знаете, че когато има дребен и неуточнен детайл, това пречи за постигане на крайния резултат, което рефлектира негативно върху всички страни. Именно поради тази причина, ние сме винаги до вас, за да извличаме максимума от всяка създала се ситуация и да го насочваме във ваша полза, когато нещата излязат извън рамките.

ЗА НАС